Uppföljning avseende införda Energi- och Råvarutillägg.  Läs mer

Vi stödjer

Tillsammans skapar vi en bra grund

Vi på Sydsten tror på aktiviteter som skapar laganda och bidrar till god stämning och idrott är bra exempel där man tillsammans förenas kring gemensamma mål.

Med bl a detta som bakgrund har vi under lång tid engagerat oss i både små och stora föreningar och arrangemang på orter och platser där vi är verksamma.

Det kanske mest publika sporterna vi stöttar är fotboll och hockey. Vårt bidrag innebär inte bara stöd till lagen utan även till olika publikarrangemang med välgörenhet i fokus.

Exempel på andra unika samarbeten är vår nära samverkan med föreningen Bryggeriet. Bryggeriet har, med bl a vår hjälp, gjort Malmö till Sveriges Skatehuvudstad. Detta är ett samarbete som vi så klart är mycket stolta över.

Hästsport är också något vi engagerar oss i. Vi har där skaffat oss en unik kompetens kring materialval och utformning av olika typer av anläggningar för sporten. På många banor nyttjas våra anpassade stenmaterial.

Utöver sporter uppmuntrar vi organisationer som bidrar till att göra vår värld till en bättre plats. Exempel på detta är Barncancerfondens viktiga arbete, där vi i år har valt att lämna bidrag.

 

Mff
Redhawks
Jagersro
Brygg Tricktips
Barncancerfonden

Betong

Berg

Prefab

Pumpar

Dags att byta webbläsare

Sydsten.se kommer inte fungera så bra med din webbläsare. Ladda gärna den senaste versionen av någon av dessa webbläsarna:

En annan webbläsare