Sydsten rekryterar en processtekniker inom betong

Vi välkomnar nya kontakter

Om företaget
Sydsten är den ledande utvecklaren, tillverkaren och leverantören av fabriksblandad betong, med tillhörande kringtjänster och krossprodukter i Skåne, Blekinge och Halland. Inom affärsområdet betong tillverkas betong i stora mängder i en industriell process i tio olika fabriker.
Produktområdet Prefab (plattbärlag och skalväggar) är komplettrande produkter som säljs i södra Sverige. Sydsten ägs till 50 % av Skanska Sverige AB och till 50 % av Unicon Beton A/S.

Sydsten har sitt huvudkontor i Malmö och totalt är vi 135 medarbetare som omsätter ca 700 miljoner, varav hälften finns inom affärsområdet betong.

Till vår anläggning i Sjöbo söker vi nu en processtekniker inom betong.

Arbetsuppgifter
Som processtekniker hos Sydsten kommer du att delta i processtyrningen vid den industriella tillverkningen av betong. Du planerar den dagliga produktionen samt svarar för att leveranser sker enligt order och att produktionen fungerar så smidigt som möjligt.

Andra förekommande arbetsuppgifter


Formell kompetens
Vi söker dig som har lämplig utbildning, gärna inom processteknik. Erfarenhet av att jobba inom industriell tillverkning och om du har utbildning inom betong är meriterande. Även hjullastarkort är meriterande. Vidare bör du ha god datorvana.

B-körkort är ett krav.

Personliga egenskaper
Du måste gilla ett fysiskt och rörligt arbete, samt vara praktiskt lagd. Du har ett driv och en vilja att utvecklas, och tar gärna tag i saker. Det är viktigt att du har lätt för att samarbeta och är serviceminded.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Tjänsten är på heltid med placering i Sjöbo.

Ansökan
Skickas till rickard.rasmusson@sydsten.se senast 2021-01-31.

Information
Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut och vi ser därför att du ansöker så fort som möjligt.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Rickard Rasmusson på 040311928 eller via e-post: rickard.rasmusson@sydsten.se

Välkommen med din ansökan!

Betong

Berg

Prefab

Pumpar

Dags att byta webbläsare

Sydsten.se kommer inte fungera så bra med din webbläsare. Ladda gärna den senaste versionen av någon av dessa webbläsarna:

En annan webbläsare