Sydsten rekryterar processoperatör inom bergmaterial

Vi välkomnar nya kontakter

Om företaget

AB Sydsten är ledande tillverkare och leverantör av fabriksblandad betong, bergmaterial och grus i Skåne, Blekinge och Halland. Vi erbjuder tillhörande tjänster samt unik kompetens inom de områden där våra produkter används. Vi har betongfabriker, grustag, bergtäkter samt tillverkning och lagerhållning av krossprodukter på flera orter i södra Sverige där också huvuddelen av våra kunder återfinns. Produktområdet Prefab (plattbärlag och skalväggar) är kompletterande produkter som säljs i södra Sverige.
AB Sydsten ägs till 50% av Skanska Sverige AB och till 50% av Unicon Beton A/S. Liksom våra ägare har vi hög kompetens och lång erfarenhet inom våra produktområden. Vi är ca 140 medarbetare och omsätter ca 700 mkr.

Arbetsuppgifter
Som processoperatör hos Sydsten kommer du att delta i processtyrningen vid tillverkningen av krossprodukter. I arbetsuppgifterna ingår även dumperkörning, renhållning kring anläggningen och datorhantering.

Formell kompetens
Vi söker dig som har lämplig utbildning, gärna inom processteknik, samt erfarenhet av att jobba inom industriell tillverkning, gärna inom liknande verksamhet. Vidare behöver du ha god datorvana.

B-körkort är ett krav.

Omfattning/tjänstgöringsort
Tjänsten är på heltid med placering i Dalby.

Personliga egenskaper
Du är ansvarsfull med en positiv inställning och har ett driv och vilja att utvecklas. Det är viktigt att du är noggrann och vill utföra ditt arbete med gott resultat. Du behöver ha lätt för att samarbeta med dina kollegor och att du har inställningen att ”vi hjälps åt”.

Ansökan
Skickas till helen.spors@sydsten.se senast 2021-06-11.

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut och vi ser därför att du ansöker så fort som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Helen Spors på 046-205729 eller helen.spors@sydsten.se

Välkommen med din ansökan!

Betong

Berg

Prefab

Pumpar

Dags att byta webbläsare

Sydsten.se kommer inte fungera så bra med din webbläsare. Ladda gärna den senaste versionen av någon av dessa webbläsarna:

En annan webbläsare