Viktig information till våra fabriksbetongkunder.  Läs mer

Lediga jobb

Om företaget

AB Sydsten är ledande tillverkare och leverantör av fabriksblandad betong, bergmaterial och grus i Skåne, Blekinge och Halland. Vi erbjuder tillhörande tjänster samt unik kompetens inom de områden där våra produkter används. Vi har betongfabriker, grustag, bergtäkter samt tillverkning och lagerhållning av krossprodukter på flera orter i södra Sverige där också huvuddelen av våra kunder återfinns. Produktområdet Prefab (plattbärlag och skalväggar) är kompletterande produkter som säljs i södra Sverige.

AB Sydsten ägs till 50% av Skanska Sverige AB och till 50% av Unicon Beton A/S. Liksom våra ägare har vi hög kompetens och lång erfarenhet inom våra produktområden. Vi är ca 140 medarbetare och omsätter ca 700 mkr.


Produktionschef till bergtäkterna i Hardeberga, Stenberget och Öved

Beskrivning av tjänsten

Bergtäkten i Hardeberga är en av de större i Skåne och bidrar stort till samhällsbyggandet i sydvästra Skåne. Även täkterna i Stenberget och Öved producerar och säljer varje år betydande mängder bergmaterial till större och mindre anläggningsprojekt i södra Skåne. Som Produktionschef har du ansvar för produktionen av Bergmaterial i täkterna. I dina arbetsuppgifter ingår:

Du ansvarar för ovanstående men har Sydstens avdelningar Teknik, IT och Ekonomi som tillgängliga resurser.

Din organisation består i nuläget av totalt ca 12 anställda och ett antal underentreprenörer. Du har en direktrapporterande arbetsledare i Hardeberga och du samarbetar med interna funktioner som ansvarar för reparation, fordon samt borr och spräng. Tjänsten är placerad i Hardeberga. Du rapporterar till Affärsområdeschefen och du sitter med i Produktionsledningsgruppen.

Önskad bakgrund och personliga egenskaper

Du har flera års erfarenhet från produktions- eller logistikprocesser och flöden där maskiner/fordon ska hållas i gång och underhållas. Du har goda ledaregenskaper och har haft personalansvar under några år. Erfarenhet av att leda arbetsledare är ett plus och erfarenhet från kross- och siktteknik är meriterande. Ett tekniskt intresse, koll på dina siffror samt förmåga att skapa engagemang i din organisation och bland dina medarbetare är ett måste. Vi ser gärna att du har någon form av teknisk högskoleutbildning i botten.

Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska, både skriftligt och muntligt, då det är viktigt att du på ett bra sätt kan kommunicera ut dina idéer till andra i organisationen. Du behöver också ha B-körkort då du självständigt måste kunna ta dig runt inom och mellan anläggningarna. Du behärskar Officepaketet väl.

För att ha goda förutsättningar att lyckas behöver du också ha mycket energi, ett stort driv samt ett positivt och prestigelöst sätt. Du är strukturerad och har förmåga att planera långsiktigt kombinerat med en hands on mentalitet.

Mer om Sydsten

Sydsten värnar om miljön och bidrar till framtidens samhälle. Vi vill vara ledande inom vår bransch och geografi och genom att föregå med goda exempel vara den förebild som andra följer. Som anställd inom Sydsten ska du känna dig trygg, stolt, engagerad och känna att du kan leverera ett förtroende till alla Sydstens intressenter. Avslutningsvis vill vi lyfta fram våra värderingar, som det är viktigt att du delar:

Din ansökan

I det här uppdraget samarbetar AB Sydsten med Academic Search. Har du frågor är du välkommen att kontakta Mats Nordin, ansvarig seniorkonsult på Academic Search, på telefon 0707-516740 alternativt på email mats.nordin@academicsearch.se.

Vi ser fram emot din ansökan, innehållande CV och personligt brev, via länken nedan. Ansök gärna snarast möjligt då vi kan komma att jobba med löpande urval, dock senast torsdag 24 mars 2022.

Till ansökningsformuläret


Betong

Berg

Prefab

Pumpar

Dags att byta webbläsare

Sydsten.se kommer inte fungera så bra med din webbläsare. Ladda gärna den senaste versionen av någon av dessa webbläsarna:

En annan webbläsare