Uppföljning avseende införda Energi- och Råvarutillägg.  Läs mer

Lediga jobb

Om företaget

AB Sydsten är ledande tillverkare och leverantör av fabriksblandad betong, bergmaterial och grus i Skåne, Blekinge och Halland. Vi erbjuder tillhörande tjänster samt unik kompetens inom de områden där våra produkter används. Vi har betongfabriker, grustag, bergtäkter samt tillverkning och lagerhållning av krossprodukter på flera orter i södra Sverige där också huvuddelen av våra kunder återfinns. Produktområdet Prefab (plattbärlag och skalväggar) är kompletterande produkter som säljs i södra Sverige.

AB Sydsten ägs till 50% av Skanska Sverige AB och till 50% av Unicon Beton A/S. Liksom våra ägare har vi hög kompetens och lång erfarenhet inom våra produktområden. Vi är ca 140 medarbetare och omsätter ca 700 mkr.

Aktuella jobb:

Affärsområdeschef Betong

Sydsten rekryterar pumpmaskinistAffärsområdeschef Betong

Som AO-chef Betong är ditt uppdrag att strategiskt leda och utveckla vår Betongverksamhet och dess medarbetare med målsättningen att vara marknadsledande inom området. Du kommer att arbeta med fokus på lönsamhet, marknad, kunder och ledarskap. Du är en värderingsdriven ledare och en förebild för din personal.

Huvudsakliga ansvarsområden

Du har tre direktrapporterande chefer och totalt arbetar drygt 60 medarbetare inom affärsområdet. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar till VD. Tjänsten är placerad i Malmö och innebär en del resande.

Din bakgrund och profil

Vi tror att du som söker tjänsten hos oss har en eftergymnasial utbildning inom teknik, ekonomi eller motsvarande och har en mångårig erfarenhet av personalledning, ledningsgrupps- och strategiarbete samt affärsutveckling och kundrelationer. Du har framgångsrik erfarenhet av ledande roller inom produktion/industri och du är skicklig på att göra affärer. Du har en hög IT-mognad och mycket goda kunskaper i MS Officepaketet, främst i MS Excel. Du har även mycket goda kunskaper i svenska samt goda kunskaper i engelska, muntliga såväl som skriftliga.

För att lyckas i rollen som AO-chef hos oss är det viktigt att du är en mogen ledare som har förmågan att skapa goda relationer och förtroende genom lyhördhet, engagemang och att ”leva som du lär”. Du är en utpräglad lagspelare som ser samspelet med andra som en framgångsfaktor i ditt sätt att leda verksamheten framåt. Du har lätt för att ”se helheter” men även förmåga att bryta ner strategier till konkreta målsättningar och aktiviteter.

För att bli framgångsrik i rollen är det också viktigt att du är kommunikativ, lyhörd och har lätt för att prioritera samt delegera arbetsuppgifter på ett målmedvetet sätt. Vidare är du affärsmässig och har förmåga att skapa god lönsamhet i din verksamhet. Du har ett stort engagemang för affären och dina medarbetare.

Avslutningsvis vill vi lyfta fram våra värderingar, som det är viktigt att du delar:

Så ansöker du

I det här uppdraget samarbetar AB Sydsten med Academic Search. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Mats Nordin, Seniorkonsult eller Emma Herrlin, Researcher. Du når Mats på 0707-516740 eller mats.nordin@academicsearch.se och Emma på 0704-322875 eller emma.herrlin@academicsearch.se.

Du ansöker genom att klicka på länken ”Ansök nu” som tar dig till ett anmälningsformulär där du fyller i dina kontaktuppgifter samt bifogar CV och gärna ett personligt brev. Sista ansökningsdatum är den 9 september 2022 men skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då urval kan komma att ske löpande.

All information hanteras konfidentiellt i enlighet med gällande Academic Search Integritetspolicy och nya personuppgiftslagen GDPR. Detta innebär att vi endast kan hantera din ansökan denna väg, tack för din förståelse.

Varmt välkommen med din ansökan!

Academic Search International är ett av Skandinaviens mest meriterade företag inom Executive Search, Interim Management & Leadership. Vårt fokus ligger på människor med dokumenterad chefs- och specialistkompetens och vi har nära samarbeten med såväl nationella som internationella företag med starka varumärken. Vår idé är att förena de mest lämpade personerna med de tuffaste utmaningarna på några av de mest intressanta företagen i Sverige. Våra värderingar är KUNSKAP, ENGAGEMANG, ANSVAR OCH SAMARBETE. Det är genom dessa vi gör en skillnad i alla våra relationer.

Ansök nu!


Sydsten rekryterar pumpmaskinist med stationering i Hardeberga utanför Lund

Arbetsuppgifter
Som pumpmaskinist ansvarar du för att betongen levereras med precision till kundens bygge. Arbetsområdet är hela Skåne, men oftast i Malmö och Lund med omnejd. Du ansvarar även för underhåll och daglig skötsel av maskinen.

Formell kompetens
Du behöver ha BC-körkort. Har du förarbevis för pump är det ett plus, men inget krav.

Vidare behöver du ha grundläggande datorkunskaper.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som genom flexibilitet, respekt, eget engagemang, samarbete och helhetssyn vill vara med och bidra till den fortsatta utvecklingen i ett produktivt företag. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du delar våra värderingar.

Ansökan
Din ansökan skickar du till frank.oberlies@sydsten.se.

Urval och intervjuer sker löpande och vi ser därför att du ansöker så fort som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Frank Oberlies på frank.oberlies@sydsten.se eller 040-311908

Välkommen med din ansökan!

Betong

Berg

Prefab

Pumpar

Dags att byta webbläsare

Sydsten.se kommer inte fungera så bra med din webbläsare. Ladda gärna den senaste versionen av någon av dessa webbläsarna:

En annan webbläsare