Lediga jobb

Om företaget

AB Sydsten är ledande tillverkare och leverantör av fabriksblandad betong, bergmaterial och grus i Skåne, Blekinge och Halland. Vi erbjuder tillhörande tjänster samt unik kompetens inom de områden där våra produkter används. Vi har betongfabriker, grustag, bergtäkter samt tillverkning och lagerhållning av krossprodukter på flera orter i södra Sverige där också huvuddelen av våra kunder återfinns. Produktområdet Prefab (plattbärlag och skalväggar) är kompletterande produkter som säljs i södra Sverige.

AB Sydsten ägs till 50% av Skanska Sverige AB och till 50% av Unicon Beton A/S. Liksom våra ägare har vi hög kompetens och lång erfarenhet inom våra produktområden. Vi är ca 140 medarbetare och omsätter ca 700 mkr.


Aktuella jobb

11 Oktober 2021
Sydsten rekryterar projektingenjör till affärsområde bergmaterial
Läs om jobbet

16 September 2021
Sydsten rekryterar pumpmaskinist med stationering i Hardeberga
Läs om jobbet


Sydsten rekryterar projektingenjör till affärsområde bergmaterial

Beskrivning av tjänsten

Till en nyetablerad roll inom affärsområde Bergmaterial söker vi en Projektingenjör, som är i början av sin karriär. I den här rollen kommer du att fungera som stöd åt produktionsorganisationen. Du kommer att lära dig verksamheten väldigt väl med syftet att i framtiden kunna axla en arbetsledande befattning.

Du kommer till viss del att kunna påverka rollens innehåll och hur den ska utvecklas framåt men bestämt är att följande arbetsuppgifter ingår:

Tjänsten är placerad i Dalby, strax utanför Lund, med viss möjlighet till arbete på huvudkontoret i Malmö och hemifrån. Du rapporterar till Affärsområdeschef Bergmaterial och sitter med i Produktionsledningsgruppen.

Din bakgrund och personliga egenskaper

Vad gäller dig som person vill vi att du är proaktiv, energisk, har ett stort driv samt ett positivt och prestigelöst sätt. Du är kommunikativ och strukturerad samt har förmåga att planera långsiktigt kombinerat med en hands on mentalitet.

Mer om Sydsten

Sydsten värnar om miljön och bidrar till framtidens samhälle. Vi vill vara ledande inom vår bransch och geografi och genom att föregå med goda exempel vara den förebild som andra följer. Som anställd inom Sydsten ska du känna dig trygg, stolt, engagerad och känna att du kan leverera ett förtroende till alla Sydstens intressenter. Avslutningsvis vill vi lyfta fram våra värderingar, som det är viktigt att du delar:

Din ansökan

I det här uppdraget samarbetar AB Sydsten med Academic Search. Har du frågor är du välkommen att kontakta Mats Nordin, ansvarig seniorkonsult på Academic Search, på telefon 0707-516740 alternativt på email mats.nordin@academicsearch.se.

Vi ser fram emot din ansökan, innehållande CV och personligt brev, via länken ”Sök här" nedan. Ansök gärna snarast möjligt, dock senast måndag 25 oktober 2021.

​​​​​​​Sök här


Sydsten rekryterar pumpmaskinist med stationering i Hardeberga

Pumpning av betong är en snabb och effektiv metod, idealisk för betongleveranser till små och stora jobb. Betongen kommer på rätt plats med ett minimum av arbete.

 Arbetsuppgifter

Som pumpmaskinist ansvarar du för att betongen levereras med precision till kundens bygge. Arbetsområdet är hela Skåne, men oftast i Malmö och Lund med omnejd. Du ansvarar även för underhåll och daglig skötsel av maskinen.

Formell kompetens

Du behöver ha BC-körkort. Har du förarbevis för pump är det ett plus, men inget krav.

Vidare behöver du ha grundläggande datorkunskaper.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som genom flexibilitet, respekt, eget engagemang, samarbete och helhetssyn vill vara med och bidra till den fortsatta utvecklingen i ett produktivt företag. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du delar våra värderingar.

Ansökan

Din ansökan skickar du till frank.oberlies@sydsten.se senast 2021-10-15.

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut och vi ser därför att du ansöker så fort som möjligt. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Frank Oberlies på frank.oberlies@sydsten.se eller 040-311908

Välkommen med din ansökan!


Betong

Berg

Prefab

Pumpar

Dags att byta webbläsare

Sydsten.se kommer inte fungera så bra med din webbläsare. Ladda gärna den senaste versionen av någon av dessa webbläsarna:

En annan webbläsare