Uppföljning avseende införda Energi- och Råvarutillägg.  Läs mer
Pumpar

För effektivare pumpar

Sydsten har ett brett utbud av betongpumpar som möter de flesta behov. Vårt flaggskepp är en 60 meters Cifa betongpump med en räckvidd om 60 meter i lodrät riktning och 55 meter i vågrät riktning. Vårt erbjudande innefattar också betongpumpar i klassen strax därunder med 46–42 meters räckvidd, som är riktiga arbetshästar med mycket hög kapacitet. Och med betongpump 36 meter får du en betongpump som är smidig att ställa upp i ditt projekt och som står stabilt.

Utöver dessa pumpar erbjuder vi även hallpump som passar utmärkt vid betongpumpning inomhus om utfällningshöjden är begränsad till 5 meter. Du slipper då bland annat lägga ut skarvslangar som vanligen behövs när man pumpar från utsidan. Vi har dessutom roterpumpar, det vill säga kombinationen 24 meterspump och betongbil.

För ytterligare specifikationer inför uppställning, se pumpdiagram för respektive maskin – du hittar dem i Ladda ner-rutan här till höger.

Betong

Berg

Prefab

Pumpar

Dags att byta webbläsare

Sydsten.se kommer inte fungera så bra med din webbläsare. Ladda gärna den senaste versionen av någon av dessa webbläsarna:

En annan webbläsare