Uppföljning avseende införda Energi- och Råvarutillägg.  Läs mer
SYDS Undersidor Ingress Balkong 1200X340px

Teknik & Provning

Så här jobbar vi

Rätt produkt till rätt plats och i rätt tid – det är en trygghet som vi ger till våra kunder. För att säkerställa detta arbetar vi efter kvalitetssystem enligt ISO 9001. Samtliga produkter och delmaterial är systematiskt kontrollerade och alla produkter är också spårbara genom hela leveranskedjan tack vare väl dokumenterade inköps- och produktionsrutiner. Sydstens provtagningslaboratorier är ackrediterade av Swedac.

Sydsten har tagit fram filmer för att underlätta beställningen utav våra produkter.

Film om sättmått:

Teknisk support

Sydstens kunniga personal hjälper dig att välja rätt betongkvalitet eller rätt sort bergmaterial till just ditt projekt oavsett storlek. Våra duktiga försäljare och betongtekniker hjälper till att hitta rätt genom att ta fram rätt produkt som möter kundens och projektets krav. Vi kan också hjälpa till med prognoser av hållfasthetsutvecklingen innan du gjuter inför höst- och vintergjutningar.

Hållfasthetsmätningar i färdig konstruktion

Sydsten erbjuder betongdatorer för att mäta temperatur- och hållfasthetsutvecklingen i en gjuten betongkonstruktion. Tryckhållfastheten hos hårdnad betong är viktig ur en säkerhetssynpunkt för att se så att betongen har uppnått tillräcklig hållfastighet för formrivning. Vintertid kan betongdator även kontrollera att temperaturen i betongen inte understigit fryspunkten.

Laboratorier

Vi vill alltid ligga i framkant och möta marknadens krav. Utveckling och produktkontroll är därför av största vikt och sker i våra två ackrediterade laboratorier. Vi är ackrediterade för ett flertal metoder inom våra båda affärsområden, bergmaterial och betong. Vi erbjuder provning och kontroller i våra laboratorier.


Ackrediteringssymbol Rgb Färg 1935

Betong

Berg

Prefab

Pumpar

Dags att byta webbläsare

Sydsten.se kommer inte fungera så bra med din webbläsare. Ladda gärna den senaste versionen av någon av dessa webbläsarna:

En annan webbläsare