Uppföljning avseende införda Energi- och Råvarutillägg.  Läs mer
Betongfördelarvagn

En innovation

Vår betongfördelarvagn, Line Dragon, är en självgående betongfördelare som har vunnit pris för mest innovativa produkt på världens största betongmässa, World of Concret. Line Dragon är en radiostyrd, bensindriven, fyrhjulig betongfördelarvagn som används vid gjutning av större ytor, vid golvgjutningar där takhöjden är låg eller där avståndet från pump till gjutplats är långt.

Vagnen drar själv med sig den tunga betongslangen samtidigt som den fördelar betongen efter önskemål. Eftersom Line Dragon endast väger 400 kilo och har lågt marktryck, kan den köra ovanpå armeringen. Marktrycket är till och med lägre än trycket från en betongarbetare!

Ytterligare fördelar med Line Dragon är att den är lättmanövrerad och har så kallad krabbstyrning, vilket innebär att den kan vinkla hjulen 90 grader och köra i sidled. Detta tillsammans med att fördelarbommen är vridbar i 360 grader, gör att alla utrymmen blir lätt tillgängliga. Line Dragon är behändig på många sätt och går in i en vanlig bygghiss.

Betong

Berg

Prefab

Pumpar

Dags att byta webbläsare

Sydsten.se kommer inte fungera så bra med din webbläsare. Ladda gärna den senaste versionen av någon av dessa webbläsarna:

En annan webbläsare