Uppföljning avseende införda Energi- och Råvarutillägg.  Läs mer
10 dec
2018
Systemutvecklare Hemsida

TJÄNSTEN ÄR TILLSATT -

Vi söker dig som har arbetat med hela kedjan – från funktionsbehov till idrifttagning. Du kommer att arbeta med att ta fram lösningsförslag och specifikationer, programmering, tester, dokumentation och utbildning. Du har troligt arbetat både med projekt och med efterföljande support. Du är analytisk som person som brinner för teknik.
I denna roll får du stort eget ansvar och stor frihet, samt stor möjlighet att påverka företagets utveckling. Vill du utmana dig själv och bygga grunden för en spännande framtid inom Sydsten, kan det vara dig vi söker.

Har du vad som krävs?
Vi söker dig som har en teknisk högskoleutbildning med inriktning mot systemutveckling, data, systemanalys eller motsvarande. Om du har tidigare erfarenhet från IT system med order, leverans eller fakturering är det en fördel.

För att lyckas i denna rollen behöver du vara en öppen och ordningsam person som brinner för att vara både social och pedagogisk. Du tycker att kvalitet är viktigt och har en förmåga att bygga goda relationer. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter, tycker om att effektivisera och söker ständigt nya kreativa lösningar på problem du ställs inför.

Känner du igen dig i ovan så tveka inte att söka denna tjänst!

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Sydsten med Dfind IT. Vid frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Jenny Gottfridsson på jenny.gottfridsson@dfind.se eller 0768-546085. Vi intervjuar kandidater löpande så skicka in din ansökan redan idag. Läs mer om tjänsten och dess innehåll via länken nedan:

Systemutvecklare till Sydsten i Malmö

Ort: Malmö
Uppdragsgivare: Sydsten AB
Omfattning: Heltid
Start: Q1 2019

Dela på:

Betong

Berg

Prefab

Pumpar

Dags att byta webbläsare

Sydsten.se kommer inte fungera så bra med din webbläsare. Ladda gärna den senaste versionen av någon av dessa webbläsarna:

En annan webbläsare