Uppföljning avseende införda Energi- och Råvarutillägg.  Läs mer
15 okt
2020
Sydsten Nyhet V42

Vi står vid våra lags sida – även under Corona

På Sydsten tror vi på aktiviteter som skapar laganda och bidrar till god stämning. Därför har vi under många år stöttat idrottsföreningar med förankring i de områden där vi och våra kunder verkar. Mest kända är våra samarbeten med Redhawks och MFF, men sedan en tid tillbaka är vi också sponsorpartner till handbollsföreningen IFK Kristianstad.

– De här lagen är Sverigeledande i sina sporter och att synas och höras tillsammans med dem ger ett bra mervärde för oss, säger Magnus Johnsson, försäljningsansvarig. För Sydsten är det trevligt att kunna ta med kunder till matcherna, att umgås och diskutera affärer. Och för lagen är det oerhört betydelsefullt att få stöttning, både publikt på läktaren och ekonomiskt.

Inte minst nu betyder den stöttningen mer än någonsin, när lagen inte längre kan ha publik på matcherna som vanligt.

– Vi tycker det är viktigt att hjälpas åt både i med- och motgång och vårt samarbete med lagen är fortsatt gott, säger Magnus. Sponsringen ger oss och våra kunder så mycket och därför är det inte mer än självklart att vi står vid lagens sida även nu när det är tufft. Det kommer en tid efter detta och då ska vi vara starkare än någonsin tillsammans!

Dela på:

Betong

Berg

Prefab

Pumpar

Dags att byta webbläsare

Sydsten.se kommer inte fungera så bra med din webbläsare. Ladda gärna den senaste versionen av någon av dessa webbläsarna:

En annan webbläsare