Uppföljning avseende införda Energi- och Råvarutillägg.  Läs mer
28 sep
2020
Sydsten Nyhet V40

Bra tryck på Prefab

Sydsten Prefab levererar plattbärlag, skalväggar, massiva väggar samt balkongplattor till kunder i framförallt södra Sverige, både lokala entreprenörer och rikstäckande byggbolag. Projekten varierar i storlek, men flerbostadshus, skolor, kontor och affärslokaler dominerar.  

– Just nu har vi fantastiskt mycket att göra, vilket är jätteroligt, säger Anders Johansson, områdeschef Prefab. Vi har många pågående leveranser till en rad intressanta projekt och ser dessutom en ökad efterfrågan på våra produkter och lösningar. Vi arbetar ständigt med att utveckla vår affärsidé och våra produkterbjudanden och har stärkt upp organisationen för att möta den ökade efterfrågan.

Som ett led i Sydstens fokus på kvalitet och miljö har Prefab tagit fram EPD:er (Environmental Product Declaration) på plattbärlag och skalväggar. Dessa finns nu tillgängliga via hemsidan, där även EPD:er för massiva väggar och balkongplattor snart kommer att läggas upp.

– Välkommen att kontakta oss för att diskutera dina kommande prefab-projekt! Tillsammans med våra samarbetspartners har vi erfarenheten, resurserna och kompetensen som krävs för att göra projekten framgångsrika, avslutar Anders.

Dela på:

Betong

Berg

Prefab

Pumpar

Dags att byta webbläsare

Sydsten.se kommer inte fungera så bra med din webbläsare. Ladda gärna den senaste versionen av någon av dessa webbläsarna:

En annan webbläsare