Uppföljning avseende införda Energi- och Råvarutillägg.  Läs mer
26 sep
2019
Grafisk Profil 2019

En profil i tiden

Som du kanske märkt har Sydsten fått en helt ny profil. Lite modernare, lite renare, lite snyggare – lite mer rätt i tiden helt enkelt.

– Det känns fantastiskt kul att vi efter mer än 20 år, har uppdaterat vår profil så den bättre speglar dagens verksamhet, säger Fredrik Hansson, verksamhetsutvecklare på Sydsten.  Men även om profilen är ny har det varit viktigt för oss att behålla vår identitet, så självklart har vi kvar våra vackra, skånska färger rött och gult i logotypen. Att det är Sydsten ska inte gå att ta miste på!

Förutom att logotypen fått sig ett modernare uttryck, följer även hemsida, annonser, sociala medier den nya grafiska profilen från och med nu.

– Det första intrycket betyder mycket och på Sydsten har vi alltid varit måna om att visa upp oss från vår bästa sida, säger Fredrik. Nu har vi fått en ny, snygg kostym och det ska bli fantastiskt roligt att låta våra kunder se den.  

Dela på:

Betong

Berg

Prefab

Pumpar

Dags att byta webbläsare

Sydsten.se kommer inte fungera så bra med din webbläsare. Ladda gärna den senaste versionen av någon av dessa webbläsarna:

En annan webbläsare