Utemiljö

Det finns mycket vackert att göra av grus och makadam! Trädgårdsgångar och uppfarter till exempel. För att inte tala om alla praktiska egenskaper som makadam har som underlag till andra material. Såväl sten och betong som asfalt går bra att lägga ovanpå ett bärlager av makadam – hör med oss så att dimensioneringen blir den rätta.

Fint och funktionellt går hand i hand
Ska du skapa en vacker uteplats finns det många vackra ytmaterial att välja mellan. Men en vacker yta håller bara om underlaget är bra. Välj ett packningsbart, stabilt, vattengenomsläppligt och lättarbetat underlagsmaterial för bästa resultat. Vårt tvättade stenmjöl, MakPak®, fungerar till exempel utmärkt som underlag för uteplatser och gångar.

Snyggt golv i uterummet
Golv i uterum kräver ett hållbart material. Varför inte testa betong? Det behöver inte alls bli grått och tråkigt. Gjut golvet med betong som har hög stenhalt. Slipa golvet när betongen har torkat så friläggs stenarna och golvet får en vacker och levande yta. Betongslipning kan också användas för att fräscha upp gamla betonggolv eller för att avlägsna limrester och färg.

Kontakta oss för allt från enkla frågor till kostnadskalkyler med kvalificerad rådgivning. Vi hjälper gärna till.

Relaterad information

Relaterade länkar

 
AB SydstenStenyxegatan 7213 76 MalmöTel 040/31 19 00Post@sydsten.se