Lantbruk

Betong är ett hållfast, beständigt och tätt material, som tål kyla, värme och vatten. Det är brandsäkert, ljudisolerande och energilagrande, samtidigt som det är ett miljövänligt material, formbart till nästan vilket utseende som helst. Därför passar betong utmärkt i miljöer som utsätts för hård påfrestning. Lantbruk, till exempel, som dagligen ska stå emot nötningar från djur och maskiner samt kemiska angrepp från exempelvis urin, mjölksyra, oljor och pressvatten från ensilage.

Vårt tips är att välja rätt material och leverantör redan från början, så slipper du dyra underhålls- och reparationskostnader och kan använda dina utrymmen på ett verkligt effektivt sätt.

Olika krav
Sydsten har lång erfarenhet av betongarbeten för lantbruket och vet vilka krav som ställs på ytstruktur och tålighet. För kraven skiftar beroende på var inom landbruket betongen ska användas. Som gödselanläggning eller foderbord, plansilo eller platta för betförvaring? Eller något helt annat. Vi hjälper till med viktiga detaljer vid planering av betonggolv som dränering, värmeisolering, slitage med mera och ser till att du får exakt den funktion du behöver.Vill man ytterligare förbättra betongen kan ytan impregneras, så att t ex urin och spolvatten inte kan tränga in i materialet.

Låt oss göra jobbet rätt från grunden!

 
AB SydstenStenyxegatan 7213 76 MalmöTel 040/31 19 00Post@sydsten.se